Onze kluswinkel in Duiven heeft een uitgebreid houtassortiment

Houten bouwmaterialen nodig? Maassen doe het zelf heeft hout voor iedere klus. We hebben constructiehout, tuinhout, hout voor daken en gevels maar ook steigerhout voor het maken van moderne, industriële meubels. We helpen u graag aan het juiste materiaal.

Doe-het-zelver; klusmateriaal

Hout van onze gereedschapswinkel

Misschien gaat u zelf een tuinhuisje bouwen. Of u wilt een originele houten zandbak voor de kinderen zodat ze heerlijk kunnen spelen. Maar welk hout is waarvoor geschikt? Onze medewerkers weten precies welke houtsoort voor uw klus nodig is.

In ons assortiment vindt u onder meer:

  • steigerhout
  • hardhout
  • vurenhout
  • plaatmateriaal
klusmateriaal; steigerhout Duiven

Betrouwbare herkomst

Het hout dat wij geleverd krijgen van de houthandel is bijna allemaal duurzaam. We hebben onder meer FSC-gecertificeerd en PEFC-gecertificeerd hout.

FSC-hout
Het Forest Stewardshop Council-keurmerk toont aan dat het hout afkomstig is uit bossen die verantwoord worden beheerd. Het beschermt en behoudt bossen.

PEFC-hout
Het Programme for Endorsement of Forest Certification Schemes-keurmerk garandeert dat de bossen niet alleen ecologisch maar ook sociaal en economisch verantwoord worden beheerd. Het hout is traceerbaar tot in het eindproduct. Zo weet u precies waar het hout vandaan komt.