Schuifwandkasten Arnhem, Doetinchem of Duiven

Zoekt u schuifwandkasten in Arnhem, Doetinchem of Duiven? Al uw spullen, netjes opgeborgen in een stijlvolle kast? Onze schuifwandkasten bieden bijzondere kastruimte voor ieder interieur. Bezoek de winkel van Maassen doe het zelf in Duiven, in de buurt van Arnhem en Doetinchem. Daar bewondert u onze inbouwkasten en vrijstaande kasten in het echt. De mogelijkheden met deze kasten zijn zeer uitgebreid; bekijk de opties in de brochure over schuifwandkasten.

 

Een wandkast voor iedere ruimte

Dankzij het uitgebreide assortiment van Garobe bestaat er een schuifwandkast voor iedere ruimte. Met draaideuren, schuifdeuren, lades, planken en roedes stelt u eenvoudig de ideale opbergoplossing voor uw situatie samen. Wilt u meer weten over kasten voor uw slaapkamer, keuken, kantoor of garage? Zoekt u schuifwandkasten in Arnhem, Doetinchem, Duiven en omgeving? Kom langs bij Maassen in Duiven (vlakbij Arnhem en Doetinchem.)

Bezoek de winkel

 

Laat uw schuifwandkasten in Doetinchem, Arnhem of Duiven inbouwen

Een grote kast kan een ruimte kleiner doen lijken. Bouwt u de kast in, dan valt dat veel minder op. Zo creëert u eenvoudig veel bergruimte, zonder in te leveren op het ruimtelijke gevoel van een kamer. Bij Maassen doe het zelf vindt u alle benodigde materialen en gereedschappen om uw kast zelf in te bouwen. Laat u het liever aan een vakman over? Dat kan. Vraag in onze winkel om meer informatie. Wij werken in de wijde omgeving, dus installern we ook schuifwandkasten in bijvoorbeeld Arnhem, Doetinchem en natuurlijk Duiven.

 

Extra kastruimte op kantoor

Bewaart u uw administratie graag bij de hand, maar uit het zicht? Een kastenwand van Garobe is een stijlvolle oplossing voor iedere kantoorruimte. Dankzij diverse deuropties past de kast zowel in een klassiek als in een modern interieur. Daarnaast zijn de kasten ook geschikt wanneer de ruimte beperkt is; met een schuifdeurkast creëert u veel opbergplek zonder veel werkruimte in te leveren. Download de brochure over schuifwandkasten of bekijk de kasten bij Maassen doe het zelf in Duiven. Ook als u in één van de omliggende plaatsen woont zoals Arnhem of Doetinchem en schuifwandkasten zoekt, geven wij u graag advies.

 

Benut de ruimte in een hoek of onder een schuin dak

Niet elke kamer is rechthoekig, en niet elke muur is recht. Standaard kasten nemen soms dan ook meer ruimte in beslag dan u zou willen; u kunt er de hoeken van uw kamer niet mee benutten. Ook een schuin dak kan het inrichten bemoeilijken. Gelukkig bieden de kasten van Garobe uitkomst. Deze maatwerkkasten zijn toepasbaar in elke ruimte. Heeft u een kamer in huis die u het inrichten lastig maakt? Leg de uitdaging voor aan de medewerkers van Maassen doe het zelf in Duiven. Samen met u stellen zij de ideale kast samen.

Bezoek de winkel