Verfwinkel voor de doe-het-zelver in Duiven, Zevenaar, Arnhem en Doetinchem

Erkend Wijzonol Vakverf Servicepunt

In 1958 zag onze winkel het levenslicht, toen we begonnen als verfspeciaalzaak. Met de jaren nam niet alleen onze vakkennis toe, maar breidden we ook het assortiment uit. Naast dat we alle kwasten en rollers in huis hebben, zijn we tegenwoordig een volwaardige bouwmarkt. Maar wat betreft verf is er niets veranderd: nog steeds zijn wij de gespecialiseerde verfwinkel in de regio Arnhem, Doetinchem, Duiven en Zevenaar als u iets nodig heeft voor een schilderklus. Wij zijn een Vakverf Servicepunt, wat betekent dat we een uitgebreid assortiment hebben en op de hoogte zijn van de laatst verf- en kleurtrends.

Schildermateriaal voor iedere verfklus

Voor u aan de slag gaat met schilderen dient u het een en ander voor te bereiden. Hoe groot is het oppervlak wat u gaat behandelen? Wat voor soort ondergrond gaat u voorzien van een nieuwe kleur? Gaat het om onbehandeld hout, een witte muur of is het een wand die nu nog knalrood kleurt? Om u van het juiste advies te voorzien, is het belangrijk om antwoord te hebben op deze en andere vragen. We hebben topmerken als Sigma Coatings, Vewelux en Wijzonol in de verfwinkel op voorraad. 

Wijzonol Vakverf Servicepunt

Met trots mogen wij onszelf een Wijzonol Vakverf Servicepunt (WVSP) noemen. Dit betekent dat onze verfwinkel over een compleet verfassortiment beschikt en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verf en kleur. Omdat we als verfspeciaalzaak zijn begonnen, zijn we altijd goed op de hoogte geweest van de mogelijkheden op verfgebied. Met ons advies en verfproducten zorgen we ervoor dat uw project in de regio Duiven, Zevenaar, Arnhem en Doetinchem een succes wordt. 

Doe-het-zelver; klusmateriaal