Maassen Doe Het Zelf, de gespecialiseerde verfwinkel voor Arnhem en Doetinchem

Als het om verf of lak gaat, dan hebt u in onze verfwinkel bij Arnhem de grootste keuze. Wilt u oude meubels een tweede leven geven? Dan vindt u in onze doe-het-zelfzaak nabij Doetinchem alles wat u nodig hebt. Als u zich gaat inspannen om het houtwerk van uw huis strak in de lak te zetten, dan wilt u toch dat het heel lang mooi blijft. Dankzij onze jarenlange ervaring, uitgebreide vakkennis en producten van topkwaliteit bent u met onze verf altijd verzekerd van het beste resultaat. Wat u ook wilt verven, als verfspecialist kunnen we u precies vertellen wat u nodig hebt voor een bepaalde klus. 

Schildermateriaal voor de doe-het-zelver en de vakman

In onze gespecialiseerde verfwinkel nabij Doetinchem en Arnhem verkopen wij topmerken zoals Vewelux, Wijzonol en Sigma Coatings. Onze zaak is zelfs een Wijzonol Vakverf Servicepunt geworden omdat wij ons onderscheiden op het gebied van kennis, advies en service. Wilt u de wanden van de huiskamer eens opfrissen met een trendy kleurtje? In onze bouwmarkt van 600m² vindt u altijd de perfecte verf. Uiteraard hebben we ook de kwasten en rollers die u nodig hebt voor uw verfklus. 

Maassen Doe Het Zelf: méér dan een verfspecialist

Om uw woning volledig opnieuw te stijlen, bieden wij tevens een ruime collectie behang en fraaie raambekleding in alle soorten en maten. Onze verfwinkel voor Doetinchem en omstreken is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige bouwmarkt. Of u nu gereedschap, steigerhout of ijzerwaren nodig hebt voor uw karwei, in onze bouwmarkt in de buurt van Arnhem is het allemaal verkrijgbaar. Ook voor een op maat gemaakte kledingkast bent u bij Maassen Doe Het Zelf in Duiven aan het juiste adres. Wilt u binnenkort aan de slag? Kom dan snel eens langs om inspiratie op te doen.