Verfwinkel en bouwmarkt nabij Giesbeek

Verfwinkel omgeving Giesbeek

Zoekt u een verfwinkel in de omgeving van Giesbeek? Kom dan langs bij Maassen Doe Het Zelf. Hier vindt u alles wat u nodig heeft op verfgebied. Deze bouwmarkt voor klussers is ooit gestart als verfspeciaalzaak. Het assortiment heeft zich echter in de loop der jaren fors uitgebreid. Bijvoorbeeld met klusmateriaal, hout en raamdecoratie. Maassen is een Wijzonol Vakverf Servicepunt. Dat betekent dat er een volledig verfassortiment aanwezig is van Wijzonol. Ook andere topmerken zijn vertegenwoordigd, zoals Sigma Coatings, Koopmansverf en Vewelux. Voert u als doe-het-zelver ook andere klussen uit? Kom ook dan langs in deze bouwmarkt in de buurt van Doesburg en Rheden. 


Klusmateriaal, hout, decoratie en kasten op maat 

Maassen is als verfwinkel groot geworden en in de omgeving van Giesbeek uitgegroeid tot een volwaardige bouwmarkt voor de doe-het-zelver. Al het klusmateriaal is hier aan te schaffen met onder meer gereedschappen van kwaliteitsmerken, zoals Black & Decker en Stanley. Er is een compleet assortiment met ijzerwaren en aan hout is er eveneens een ruime keuze. Bijvoorbeeld met een aanbod van constructiehout, maar ook tuinhout, steigerhout en hout dat geschikt is voor daken en gevels. De houtsoorten onderscheiden zich verder in hardhout, vurenhout en plaatmateriaal. Wilt u nieuw behang in huis? Ook voor uw behangklus bezoekt u onze bouwmarkt om een keuze te maken uit de behangcollecties. Om het interieur helemaal af te maken, is er een ruime keuze uit raamdecoratie. Of bent u nog op zoek naar opbergruimte? Een kledingkast op maat is bij ons snel gemaakt. 

Maassen Doe het Zelf voor alle klussers 


Onze verfwinkel nabij Giesbeek is gevestigd aan ´t Holland 1 in Duiven. Deze bouwmarkt met alle verf, klusmaterialen en wat u nog meer nodig heeft als doe-het-zelver is van maandag tot en met zaterdag open. Wilt u vooraf weten of een artikel op voorraad is? Bel dan 0316-261583.