Als doe-het-zelver aan de slag met behang van Maassen uit Duiven

Behang is terug van weggeweest. Met behang brengt u de kinderkamer tot leven of zorgt u in de studeer- of eetkamer voor een rustieke look. Eigenlijk is alles mogelijk; waar gaat uw voorkeur naar uit? In onze gereedschapswinkel hebben we boeken met collecties. Voel, ervaar en kies.

Bezoek onze kluswinkel voor behang

Bij Maassen doe het zelf in Duiven hebben we vele soorten behang in verschillende kleuren en dessins. In ons assortiment zijn de merken Rasch en BN Wallcoverings opgenomen. Wilt u een egale kleur, een leuk patroon of iets unieks? We adviseren u graag en geven u enkele tips om van het behangwerk een succes te maken.

Meer weten? Neem contact op

Behangtips

Als u zich goed voorbereidt, is behangen niet eens zo’n heel lastige klus. Onze kluswinkel geeft u nog enkele tips. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Heeft u nog andere vragen over het behangen? Stel ze gerust aan onze winkelmedewerkers. Ze helpen u graag.

  • Zijn het geen behangbanen, maar gaat het om een bepaalde fotoplaat die u behangt? Let dan op de productie- en batchnummers.
  • Verwijder afdekplaatjes van schakelaars en stopcontacten voor u gaat behangen.
  • Zorg voor een zo egaal mogelijke ondergrond; bereid het oppervlak voor met bijvoorbeeld afweekmiddel.
  • Kies een behanglijm die past bij de behangsoort. Voor het aanlengen van de lijm raden we altijd aan om schoon en koud water te gebruiken.
  • Een nieuwbouwhuis? Wacht dan nog een halfjaar met behangen. Voor die tijd zijn de muren nog niet “uitgewerkt”, wat de kans op scheuren in het behang vergroot.
Meer weten? Bezoek ons in Duiven

Maassen doe het zelf
't Holland 1 
6921 GX Duiven

KVK 9026085

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0316 - 26 15 83

 info@maassendoehetzelf.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag 08:30 - 16:00

Maassen doe het zelf: gereedschaps- en kluswinkel voor de regio Duiven.