Onze kluswinkel in Duiven heeft een uitgebreid houtassortiment

Houten bouwmaterialen nodig? Maassen doe het zelf heeft hout voor iedere klus. We hebben constructiehout, tuinhout, hout voor daken en gevels maar ook steigerhout voor het maken van moderne, industriële meubels. We helpen u graag aan het juiste materiaal.

Hout van onze gereedschapswinkel

Hout van onze gereedschapswinkel

Misschien gaat u zelf een tuinhuisje bouwen. Of u wilt een originele houten zandbak voor de kinderen, zodat ze heerlijk kunnen spelen. Maar welk hout is waarvoor geschikt? Onze medewerkers weten precies welke houtsoort voor uw klus nodig is.
In ons assortiment vindt u onder meer:

  • Steigerhout
  • Hardhout
  • Vurenhout
  • Plaatmateriaal
Waar vindt u onze doe-het-zelf-zaak?
Hout van betrouwbare herkomst

Betrouwbare herkomst

Het hout dat wij geleverd krijgen van de houthandel is bijna allemaal duurzaam. We hebben onder meer FSC-gecertificeerd en PEFC-gecertificeerd hout.

FSC-hout
Het Forest Stewardship Council-keurmerk toont aan dat het hout afkomstig is uit bossen die verantwoord worden beheerd. Het beschermt en behoudt bossen.

PEFC-hout
Het Programme for the Endorsement of Forest Certification-keurmerk garandeert dat de bossen vanwaaruit hout met dit keurmerk wordt gewonnen niet alleen ecologisch maar ook sociaal en economisch verantwoord worden beheerd. Het hout is traceerbaar tot in het eindproduct. Zo weet u precies waar het hout vandaan komt.

Maassen doe het zelf
't Holland 1 
6921 GX Duiven

KVK 9026085

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0316 - 26 15 83

 info@maassendoehetzelf.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag 08:30 - 16:00

Maassen doe het zelf: gereedschaps- en kluswinkel voor de regio Duiven.