De mooiste raamdecoratie vindt u bij Maassen uit Duiven

Raamdecoratie geeft sfeer aan uw woning en is tegelijkertijd functioneel. U kunt voor een complete verduistering kiezen, zodat de slaapkamer pikkedonker is. Het is ook mogelijk om voor rolgordijnen te gaan die wel nog enig licht binnenlaten. Waarom bent u op zoek naar raamdecoratie? Ga in gesprek met onze medewerkers. We adviseren u graag.

Stijlvolle raamdecoratie

Raamdecoratie

Op het gebied van binnenzonwering bieden we het complete assortiment van Multisol. Dit merk biedt een voordelig, kwalitatief hoogwaardig maatwerkproduct. De zonwering is leverbaar in diverse materialen, kleuren en stijlen.

De collectie bestaat uit:

  • Rolgordijnen
  • Horizontale jaloezieën
  • Verticale jaloezieën
  • Plissé- en duette-gordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Multishades
  • Houten jaloezieën
Bezoek onze kluswinkel in Duiven
Handige horren

Horren

Hoe lekker is het om wanneer de temperatuur stijgt de deuren en ramen open te gooien? Een briesje dat door het huis waait, heerlijk. Maar met de warmere seizoenen neemt ook de kans op insecten en pollen toe en die houdt u uiteraard het liefst buiten de deur. Met een hor vergroot u het woonplezier en -comfort. In onze kluswinkel vindt u horren van Hamstra. We bieden horren voor (dak)ramen en deuren. Uiteraard is een hor op maat ook mogelijk. Met de horren van Hamstra zorgt u voor een fijne ventilatie in huis.

Het juiste klusmateriaal in huis?

Maassen doe het zelf
't Holland 1 
6921 GX Duiven

KVK 9026085

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0316 - 26 15 83

 info@maassendoehetzelf.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag 08:30 - 16:00

Maassen doe het zelf: gereedschaps- en kluswinkel voor de regio Duiven.