Verfwinkel voor de doe-het-zelver in Duiven, Zevenaar, Arnhem en Doetinchem

Erkend Wijzonol Vakverf Servicepunt

In 1958 zag onze winkel het levenslicht, toen we begonnen als verfspeciaalzaak. Met de jaren nam niet alleen onze vakkennis toe, maar breidden we ook het assortiment uit. Naast dat we alle kwasten en rollers in huis hebben, zijn we tegenwoordig een volwaardige bouwmarkt. Maar wat betreft verf is er niets veranderd: nog steeds zijn wij de gespecialiseerde verfwinkel in de regio Arnhem, Doetinchem, Duiven en Zevenaar als u iets nodig heeft voor een schilderklus. Wij zijn een Vakverf Servicepunt, wat betekent dat we een uitgebreid assortiment hebben en op de hoogte zijn van de laatst verf- en kleurtrends.

Schildermateriaal voor iedere verfklus

Voordat u aan de slag gaat met schilderen dient u het een en ander voor te bereiden. Hoe groot is het oppervlak dat u gaat behandelen? Wat voor soort ondergrond gaat u voorzien van een nieuwe kleur? Gaat het om onbehandeld hout, een witte muur of is het een wand die nu nog knalrood kleurt? Om u van het juiste advies te voorzien, is het belangrijk om antwoord te hebben op deze en andere vragen. We hebben topmerken als Sigma Coatings, Vewelux en Wijzonol in de verfwinkel op voorraad.

Wijzonol Vakverf Servicepunt

Met trots mogen wij onszelf een Wijzonol Vakverf Servicepunt (WVSP) noemen. Dit betekent dat onze verfwinkel over een compleet verfassortiment beschikt en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verf en kleur. Omdat we als verfspeciaalzaak zijn begonnen, zijn we altijd goed op de hoogte geweest van de mogelijkheden op verfgebied. Met ons advies en onze verfproducten zorgen we ervoor dat uw project in de regio Duiven, Zevenaar, Arnhem en Doetinchem een succes wordt.

Waar vindt u onze kluswinkel in Duiven?

Maassen doe het zelf
't Holland 1 
6921 GX Duiven

KVK 9026085

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0316 - 26 15 83

 info@maassendoehetzelf.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 08:30 - 18:00

Zaterdag 08:30 - 16:00

Maassen doe het zelf: gereedschaps- en kluswinkel voor de regio Duiven.